dutch
Valuta:

Privacy verklaring

Privacybeleid
Dit privacybeleid legt in algemene termen uit hoe u de privacy van uw persoonlijke informatie kunt beschermen. Het is handig als u zich registreert bij ons.
  Welke informatie verzamelen we?
De soorten persoonlijke gegevens die we van u verzamelen, zijn afhankelijk van de omstandigheden van de verzameling. Bijvoorbeeld, wanneer u een product te kopen van deze website verzamelen we gegevens kunnen zoals uw naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere informatie met betrekking tot uw aankoop.
  Als we wettelijk verplicht zijn om uw toestemming Obtenir aan het verzamelen van "gevoelige informatie", zullen we ervan uit dat u-toestemmingen gegeven aan de verzameling van alle informatie die je-aan ons hebt verstrekt voor gebruik in overeenstemming met dit beleid, tenzij u ons vertellen anders.
  Hoe we informatie verzamelen
Kan Wij verzamelen persoonlijke informatie over u wanneer u onze website bezoekt, wanneer u te maken met ons op via onze website, of wanneer u-have contact met ons in persoon. We zullen geen persoonlijke informatie verzamelen zonder uw toestemming. Die wij als uw toestemming fournisseur When You Vul de velden nodig zijn om een ​​transactie te regelen via deze website.
  Hoe wij uw persoonlijke informatie gebruiken Wij verzamelen uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden: 1. Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken
2. Om producten te leveren die u bij ons hebt besteld
3. Om u te voorzien van informatie over onze producten en diensten
4. Om uw mening te vragen over onze producten, diensten, marketing en website.
  Sommige van de persoonlijke gegevens die we verzamelen, zijn belangrijk voor ons. Andere soorten persoonlijke gegevens die we verzamelen helpen ons een profiel te ontwikkelen van wie we zijn. Dit helpt de gebruikers van deze website.
  Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden
Mogen wij uw persoonsgegevens openbaren aan derden voor het doel qui Was het informatiedossier Managed goud voor doeleinden die verband houden, bijvoorbeeld om te voltooien op uw transactie Namens goud u te voorzien van een product dat u dat u hebt aangeschaft. We betrekken externe contractanten om services voor ons uit te voeren. We huren bijvoorbeeld momenteel externe partijen in voor:
  1. Lever producten af ​​die zijn gekocht van deze website
2. Verstrek elektronische geldovermakingsdiensten en verwerking van creditcardaccounts en gerelateerde services
  Beveiliging van uw persoonlijke gegevens
We bewaren uw persoonlijke gegevens en zullen deze niet verkopen. We zullen alle redelijke stappen ondernemen om u veilig te houden. Persoonlijke informatie kan elektronisch worden opgeslagen op ons computersysteem. Firewalls, wachtwoorden, anti-virus software en e-mail filters Acto om al onze elektronische informatie te beschermen.
  Wijzigingen in deze privacyverklaring
We kunnen dit privacybeleid aanpassen aan onze zakelijke vereisten of de wetswijzigingen. Alle wijzigingen in dit privacybeleid worden op onze site bijgewerkt, dus bezoek deze pagina.
  Uw zorgen oplossen
Neem contact met ons op als u vragen heeft over uw persoonlijke gegevens. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag.
Terug