dutch
Valuta:

Verzenden & retouren

Verzenden & retourneren
Omdat onze artikelen via internet worden gekocht, hebben we het volgende retour- en ruilbeleid voor klantenservice ontwikkeld. Natuurlijk hopen we dat u tevreden bent met uw selectie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw selectie, is ons terugkeer- en ruilbeleid als volgt: Voor retourneren:
Items kunnen worden geretourneerd voor een terugbetaling of 7 dagen na de datum van aankoop. Maar de reden waarom u door uzelf wordt bestuurd (bijvoorbeeld de grootte, de kleur die u kiest), kan niet worden geaccepteerd. Retourzendingen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden gevoeld, alle geretourneerde artikelen moeten nooit zijn gebruikt en in nieuwe staat zijn. Alle teruggestuurde pakketten moeten verzekerd zijn. Wat betreft het retourneren van artikelen voor een terugbetaling: Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten. Voor sepciale omstandigheden kan een partnerschap met zakelijke partners vereist zijn. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.
Voor ruilen:
We accepteren alleen beurzen voor nieuwe en nooit gebruikte artikelen met alle accessoires en verpakkingen. Stuur de artikelen binnen 7 dagen na ontvangst terug. Alle retourpakketten moeten verzekerd zijn, uitwisselingen worden binnen 5-7 dagen na ontvangst verzonden. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten.
Belangrijke mededeling:
1. Hoewel we 100% probleemloos retourbeleid bieden, gezien de tijd en het geldverbruik, zullen we het zeker op prijs stellen.
2. Neem eerst contact op met onze klantenservice voor het retouradres.
3. We zijn niet verantwoordelijk voor het verlies als de retourzending van het pakket.
Terug